Diskuse

Vesmírné auto

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

buřinka

3. 8. 2009 21:17
držim pěsti

R^a na manžela se nezlob. Takový sou skoro všichni chlapy:-), včetně mě. Možná by ses divila, jak řve učitel z autoškoly na svojí manželku:-).

0 0
možnosti
D

dino_na_idnes

1. 8. 2009 19:10
Ehm

"Důvod, proč se ho zbavoval je velmi smutný a osobní a nebudu ho zde psát"

"Autíčko, které ke mě přišlo tímto krásným způsobem"

Vám tato dvě tvrzení pohromadě opravdu dávají smysl? A skutečně věříte v sílu myšlenky, která zřejmě v tomto případě v blízkém okolí známého Vašeho muže musela způsobit nějakou tragédii, jen abyste získala své autíčko?

Ale co, asi to vidím příliš černě, důvod, pro který se onen známý zbavoval autíčka, se zřejmě prostě stát musel a síla Vaší myšlenky akorát zařídila to, že byl manžel ve správnou chvíli na správném místě... a dál ani krok, abyste si nemusela nic vyčítat.

Ale přes tyhle v mých očích pokrytecké úvahy Vám autíčko přeju, protože sdílím Vaše pocity z první části článku, stejně jako potřebu vlastního vozu, u něhož nikdo nevyletí z kůže při drobných deformacích povrchu okolními objekty, či pouhému špatnému startování a předčasnému/opožděnému řazení.

0 0
možnosti
G

georgína

1. 8. 2009 20:48
Re: Ehm

Máte pravdu, ta dvě tvrzení smysl nedávají.

To auto patřilo jeho ženě, která zemřela před několika měsíci. Že se ho chce zbavit bylo jeho rozhodnutí . Síla  mé myšlenky rozhodně nezpůsobila tuto skutečnost. Sám tomu nevěříte...a nic si nevyčítám.

Představovala jsem si pouze, jak jedu ve svém autě, na které nemám....

Ale jinak děkuju. Příště budu lépe vážit svá slova. Dobře mi tak !

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1375x
Jsem žena, která teprve nedávno začala hledat a objevovat. Ale pokud budu hledat stále jen ,,někde" a ne v sobě, nikdy nic nenaleznu. Tak to se snad nestane.
Evík

Seznam rubrik